Nainggolan Galatasaray / Galatasaray'a yeni Felipe Melo geliyor: Nainggolan! - Spor ... : Orta saha arayışlarını sürdüren galatasaray'da nainggolan konusunda flaş bir gelişme yaşandı.

Nainggolan Galatasaray / Galatasaray'a yeni Felipe Melo geliyor: Nainggolan! - Spor ... : Orta saha arayışlarını sürdüren galatasaray'da nainggolan konusunda flaş bir gelişme yaşandı.. Serhan türk açıkladı kanalımıza abone olmak galatasaray'a radja nainggolan müjdesi! Galatasaray, radja nainggolan transferini bitirmek için oyuncunun kulübü inter'le temas halinde. Galatasaray, felipe melo'nun transfer öyküsüne benzer bir operasyon için düğmeye bastı ve seri a ekibi inter'in 31 yaşındaki belçikalı orta saha oyuncusu radja nainggolan'a resmen talip oldu. Fernando için alternatif arayışını sürdüren galatasaray için i̇talya'dan flaş bir iddia ortaya atıldı. Orta saha arayışlarını dört bir yandan sürdüren galatasaray, geçen sezonlarda talip olduğu radja nainggolan'ı gündemine aldı.

Galatasaray, radja nainggolan için inter ile anlaşmaya yakın. Quot radja nainggolan quot galatasaray açiklamasi. İtalyan basını, galatasaray'ın radja nainggolan'ı kiralamak için inter ile temasa geçtiğini yazdı. Serhan türk açıkladı kanalımıza abone olmak galatasaray'a radja nainggolan müjdesi! İnter'den cagliari'ye kiralanan radja nainggolan, cagliari'nin fenerbahçe ile oynadığı hazırlık maçı sonrası transferiyle ilgili de konuştu.

Galatasaray'dan transfer için Radja Nainggolan operasyonu ...
Galatasaray'dan transfer için Radja Nainggolan operasyonu ... from img.fanatik.com.tr
Nainggolan'ın galatasaray'dan ise yıllık 2.5 milyon euro bir ücret alacağı belirtildi. Fernando için alternatif arayışını sürdüren galatasaray için i̇talya'dan flaş bir iddia ortaya atıldı. Radja nainggolan welcome to galatasaray radja nainggolan özel klip. Galatasaray'ın orta saha transferi için listesinde ilk sıralarda yer alan radja nainggolan konusunda kulübü inter ile nainggolan'ın galatasaray'dan ise yıllık 2.5 milyon euro bir ücret alacağı belirtildi. Galatasaray, radja nainggolan transferini bitirmek için oyuncunun kulübü inter'le temas halinde. Orta saha arayışlarını dört bir yandan sürdüren galatasaray, geçen sezonlarda talip olduğu radja nainggolan'ı gündemine aldı. 32 yaşındaki belçikalı oyuncu, 2018'in yaz transfer döneminde 38 milyon euro karşılığında roma'dan inter'e. Football player from @cagliaricalcio #4# twitter:

Galatasaray'dan son dakika nainggolan transferi harekatı.

Orta saha arayışlarını dört bir yandan sürdüren galatasaray, geçen sezonlarda talip olduğu radja nainggolan'ı gündemine aldı. Galatasaray'ın orta saha transferi için listesinde ilk sıralarda yer alan radja nainggolan konusunda kulübü inter ile nainggolan'ın galatasaray'dan ise yıllık 2.5 milyon euro bir ücret alacağı belirtildi. Tff süper lig ekibi galatasaray, radja nainggolan'ı mı transfer ediyor? Galatasaray nainggolan transferinde hangi aşamada? Eski futbolcusu badou ndiaye'nin transferini resmi siteden yalanlayan galatasaray'ın orta sahadaki hedefi ortaya çıktı. Teklife sıcak bakan 31 yaşındaki deneyimli futbolcuyu inter de galatasaray'a önerdi. Radja nainggolan welcome to galatasaray radja nainggolan özel klip. Serhan türk açıkladı kanalımıza abone olmak galatasaray'a radja nainggolan müjdesi! Galatasaray, radja nainggolan için inter ile anlaşmaya yakın. Nainggolan'ın 1 yıllığına kiralanması için milano temsilcisi i̇nter'le görüşmeleri sürdüren galatasaray transferde mutlu sona ulaştı! Quot radja nainggolan quot galatasaray açiklamasi. Galatasaray, radja nainggolan transferini bitirmek için oyuncunun kulübü inter'le temas halinde. Galatasaray'ın orta saha transferi için listesinde ilk sıralarda yer alan radja nainggolan konusunda kulübü inter ile anlaşma sağladı.

Galatasaray'ın orta saha transferi için listesinde ilk sıralarda yer alan radja nainggolan konusunda kulübü inter ile anlaşma sağlandı. Football player from @cagliaricalcio #4# twitter: Transfer döneminde galatasaray'la adı anılan radja nainggolan, fenerbahçe maçının ardından habertürk spor'a konuştu. Conte kulübü tarafından kadroda düşünülmeyen nainggolan'ın galatasaray'a transfer edileceği konuşuluyor. Kansere yakalanan eşi claudia lai'nin kemoterapi süreci için geçen sezonun başında cagliari'ye kiralanan, bu yaz döneminde de süper lig ekibi galatasaray'ın gündemine giren radja nainggolan'a.

SON DAKİKA | Galatasaray'dan Nainggolan için kiralama ...
SON DAKİKA | Galatasaray'dan Nainggolan için kiralama ... from img.fanatik.com.tr
Galatasaray'ın transfer gündemini uzun süredir meşgul eden radja nainggolan konusunda flaş bir romano, nainggolan için inter yönetim kurulunun cagliari'ye onu takımda tutmak istiyoruz. dediğini. Transfer döneminde galatasaray'la adı anılan radja nainggolan, fenerbahçe maçının ardından habertürk spor'a konuştu. Radja nainggolan welcome to galatasaray radja nainggolan özel klip. Nainggolan'ın galatasaray'dan ise yıllık 2.5 milyon euro bir ücret alacağı belirtildi. Orta saha arayışlarını dört bir yandan sürdüren galatasaray, geçen sezonlarda talip olduğu radja nainggolan'ı gündemine aldı. Galatasaray'ın orta saha transferi için listesinde ilk sıralarda yer alan radja nainggolan konusunda kulübü inter ile anlaşma sağlandı. İnter'de oynayan nainggolan galatasaray'a geliyor mu? 32 yaşındaki belçikalı oyuncu, 2018'in yaz transfer döneminde 38 milyon euro karşılığında roma'dan inter'e.

Conte kulübü tarafından kadroda düşünülmeyen nainggolan'ın galatasaray'a transfer edileceği konuşuluyor.

Son dakika galatasaray transfer haberleri: Orta sahada fernando ve ndiaye'yi kaybeden galatasaray, bu bölgeye micheal seri'nin ardından bir transfer daha yapmak istiyor. İtalya'nın öne gelen spor sitelerinden corriere dello sport, galatasaray için flaş bir transfer iddiasını gündemine taşıdı. Yeni sezonda şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen galatasaray, lig başlamadan önce transfer çalışmalarına hız. Galatasaray, radja nainggolan için inter ile anlaşmaya yakın. Teklife sıcak bakan 31 yaşındaki deneyimli futbolcuyu inter de galatasaray'a önerdi. Galatasaray'ın orta saha transferi için listesinde ilk sıralarda yer alan radja nainggolan konusunda kulübü inter ile nainggolan'ın galatasaray'dan ise yıllık 2.5 milyon euro bir ücret alacağı belirtildi. Nainggolan'ın galatasaray'dan ise yıllık 2.5 milyon euro bir ücret alacağı belirtildi. Quot radja nainggolan quot galatasaray açiklamasi. Galatasaray'ın orta saha transferi için listesinde ilk sıralarda yer alan radja nainggolan konusunda kulübü inter ile anlaşma sağlandı. Kansere yakalanan eşi claudia lai'nin kemoterapi süreci için geçen sezonun başında cagliari'ye kiralanan, bu yaz döneminde de süper lig ekibi galatasaray'ın gündemine giren radja nainggolan'a. Haberde inter'in, sarı kırmızılıların satın alma opsiyonu ile kiralamak istediği orta saha futbolcusu için. Galatasaray'dan son dakika nainggolan transferi harekatı.

Official account from radja nainggolan. Nainggolan'ın galatasaray'dan ise yıllık 2.5 milyon euro bir ücret alacağı belirtildi. Orta sahada fernando ve ndiaye'yi kaybeden galatasaray, bu bölgeye micheal seri'nin ardından bir transfer daha yapmak istiyor. Eski futbolcusu badou ndiaye'nin transferini resmi siteden yalanlayan galatasaray'ın orta sahadaki hedefi ortaya çıktı. Galatasaray'ın orta saha transferi için listesinde ilk sıralarda yer alan radja nainggolan konusunda kulübü inter ile anlaşma sağladı.

Son dakika... Galatasaray'a Nainggolan şoku! - Spor Haberleri
Son dakika... Galatasaray'a Nainggolan şoku! - Spor Haberleri from i2.cnnturk.com
Galatasaray'ın orta saha transferi için listesinde ilk sıralarda yer alan radja nainggolan konusunda kulübü inter ile anlaşma sağlandı. Orta sahada fernando ve ndiaye'yi kaybeden galatasaray, bu bölgeye micheal seri'nin ardından bir transfer daha yapmak istiyor. Radja nainggolan welcome to galatasaray radja nainggolan özel klip. Orta saha arayışlarını sürdüren ve gündemine nainggolan'ı alan galatasaray'a inter'den cevap geldi. Haberde inter'in, sarı kırmızılıların satın alma opsiyonu ile kiralamak istediği orta saha futbolcusu için. İtalya'nın öne gelen spor sitelerinden corriere dello sport, galatasaray için flaş bir transfer iddiasını gündemine taşıdı. Official account from radja nainggolan. Galatasaray, radja nainggolan transferini bitirmek için oyuncunun kulübü inter'le temas halinde.

Official account from radja nainggolan.

İtalya'nın öne gelen spor sitelerinden corriere dello sport, galatasaray için flaş bir transfer iddiasını gündemine taşıdı. Transfer döneminde galatasaray'la adı anılan radja nainggolan, fenerbahçe maçının ardından habertürk spor'a konuştu. Conte kulübü tarafından kadroda düşünülmeyen nainggolan'ın galatasaray'a transfer edileceği konuşuluyor. Haberde inter'in, sarı kırmızılıların satın alma opsiyonu ile kiralamak istediği orta saha futbolcusu için. Radja nainggolan (born 4 may 1988) is a belgian professional footballer who plays as a midfielder for italian club cagliari calcio, on loan from inter milan. Galatasaray, felipe melo'nun transfer öyküsüne benzer bir operasyon için düğmeye bastı ve seri a ekibi inter'in 31 yaşındaki belçikalı orta saha oyuncusu radja nainggolan'a resmen talip oldu. Galatasaray'dan son dakika nainggolan transferi harekatı. Orta saha arayışlarını dört bir yandan sürdüren galatasaray, geçen sezonlarda talip olduğu radja nainggolan'ı gündemine aldı. Nainggolan'ın galatasaray'dan ise yıllık 2.5 milyon euro bir ücret alacağı belirtildi. Bayburtsporlu emre balcı sosyal medyadan yaptığı paylaşımda arkadaşını etiketleyerek. Galatasaray'ın transfer gündemini uzun süredir meşgul eden radja nainggolan konusunda flaş bir romano, nainggolan için inter yönetim kurulunun cagliari'ye onu takımda tutmak istiyoruz. dediğini. Serhan türk açıkladı kanalımıza abone olmak galatasaray'a radja nainggolan müjdesi! Nainggolan'ın 1 yıllığına kiralanması için milano temsilcisi i̇nter'le görüşmeleri sürdüren galatasaray transferde mutlu sona ulaştı!

Radja nainggolan welcome to galatasaray radja nainggolan özel klip nainggolan. Teklife sıcak bakan 31 yaşındaki deneyimli futbolcuyu inter de galatasaray'a önerdi.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook